ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΦΟΥ

05/01/2021

Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου, προγραμματίζει την ανέγερση καθεδρικού Ναού Ιεράς Μητροπόλεως στον Δήμο Πάφου (αναφερόμενο στη μελέτη αυτή ως Προτεινόμενο Έργο - ΠΕ). Το ΠΕ χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πάφου, σε τμήμα του τεμαχίου 3232 με Φ/Σχ: 51/030413, Τμήμα 1, της ενορίας Άγιος Θεόδωρος.
 
Ως εκ τούτου, η εταιρεία Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε. εκπόνησε Μελέτη Εκτίμησης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σύμφωνα με το άρθρο 26 του περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμου του 2018. Η έκθεση που έχει ετοιμαστεί θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου για διάρκεια 20 ημερών, για ενημέρωση και την υποβολή οποιονδήποτε σχολίων, εισηγήσεων και παρατηρήσεων από το ενδιαφερόμενο κοινό.
 
Στη μελέτη παρουσιάζονται αναλυτικά η περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του έργου, η περιγραφή της ακριβούς τοποθεσίας, του περιβάλλοντα χώρου και των φυσικών χαρακτηριστικών της περιοχής μελέτης, καθώς και ανάλυση όλων των περιβαλλοντικών παραμέτρων που πιθανόν να επηρεαστούν από την κατασκευή και λειτουργία του έργου.
 
Επίσης, η μελέτη βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε. (https://www.nicolaidesaa.com/el/)
 
Παρακαλείστε όπως αποστείλετε τα σχόλια, εισηγήσεις ή παρατηρήσεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση nicol@nanda.com.cy ή με τηλεομοιότυπο στο 22312519.
 
Για να κατεβάσετε τη μελέτη παρακαλώ όπως κάνετε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

 

 
 
 

Newsletter Signup

* indicates required