«ΠΑΦΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» 2020

12/02/2020

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το «Παφίτικο Καρναβάλι», που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

 

Οι εκδηλώσεις αναλυτικά είναι:

 

Είσοδος Βασιλιά και Βασίλισσας Καρναβαλιού- (6.00μ.μ.) με Συναυλία από τον Tony Σφήνο - Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου –(7.00μ.μ.)

 

Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις

6.00μ.μ., στη Λεωφόρο Γ. Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού με θέμα: « Καρναβάλι σε Ρυθμούς Κούβας », με τη συνοδεία της Σχολής Χορού  Dance With Me Χριστίνας Καμπανέλα, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου, η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Kennedy. Βασιλιάς ο Ιάκωβος Χατζηβασίλης και Βασίλισσα η Αριλένα Κωνσταντίνου.

Ακολούθως, γύρω στις 7.00μ.μ., θα αρχίσει η Μεγάλη Συναυλία του Tonis Sfinos  και της δεκαμελούς Ορχήστρας του. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα προσφέρεται  ζιβανία, από την εταιρεία Cosmos Trading Ltd και τη Zivana ΛΟΕΛ.

 

 

Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση - Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου, θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.

Την Παρέλαση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους και Ξένια Κωνσταντινίδου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, στην  Αποκριάτικη Παρέλαση  θα πρέπει να προσκομίσουν την αίτηση συμμετοχής τους άμεσα.

Η Πολιτιστική Υπηρεσία, δέχεται Αιτήσεις Συμμετοχής για την Αποκριάτικη Παρέλαση, στο τηλ.: 26932014 (ώρες 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ.) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cultural.service@pafos.org.cy .

Παράκληση, όπως τα οργανωμένα σύνολα και φορείς, υποβάλουν τις αιτήσεις τους, πριν τα μέσα Φεβρουαρίου , για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης.

 

 

Ο Δήμος Πάφου ευχαριστεί θερμά, τους υποστηρικτές του «Παφίτικου Καρναβαλιού» 2020:

 

- Εταιρεία Cosmos Trading Ltd και τη Zivana « ΛΟΕΛ».

 

- Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

 

Newsletter Signup

* indicates required