ΠΑΦΟΣ 2040: Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

24/02/2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ «ΠΑΦΟΣ 2040: Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ»

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ, ΤΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ IDEA

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡ., ΣΤΙΣ 6.00 ΜΜ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ

 

Τους στόχους και τις δράσεις του Δήμου Πάφου  για τη μετάβαση της πόλης στην έξυπνη και ψηφιακή εποχή μέσα από τη δημιουργία του απαραίτητου οικοσυστήματος καινοτομίας και έρευνας, θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος στο πλαίσιο διαδικτυακής συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ.

 

Στη συζήτηση θα λάβουν επίσης μέρος ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου Κυριάκος Κόκκινος, ο Υφυπουργός για Ειδικά Ψηφιακά Έργα της Ελλάδας Γεώργιος Στύλιος και η Διευθύντρια του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «IDEA» Αγγέλα Παναγιώτου. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο  Αναπληρωτής Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Σάββας Χατζηχριστοφή.

 

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά στη σελίδα του Δήμου Πάφου στο Facebook, στη σελίδα του Black Lemon TV και στο κανάλι του Οργανισμού Oxygono στο YouTube. 

 

Την εκδήλωση με το γενικό τίτλο «Πάφος 2040 Volume II: Innovation» οργανώνουν ο Δήμος Πάφου και ο ανεξάρτητος Μη κυβερνητικός, Μη κερδοσκοπικός οργανισμός Oxygono, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο Οργανισμοί τον περασμένο Ιούλιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter Signup

* indicates required