ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΩΝ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

05/01/2021

ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ 

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

 

Ο Δήμος Πάφου και ο Δήμος Γεροσκήπου ζητούν τη συμβολή των δημοτών στην κατάρτιση της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης της Ευρύτερης Αστικής Περιοχής των δύο Δήμων για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Για τον σκοπό αυτό, οι δημότες καλούνται όπως συμπληρώσουν ειδικό ερωτηματολόγιο, μέσω του οποίου να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις ανάγκες της περιοχής, τη Στρατηγική και τους Άξονες Προτεραιότητας έως και το 2027, καθώς και προτάσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το σχετικό ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στις ιστοσελίδες των Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου αντίστοιχα www.pafos.org.cy  και  https://geroskipou.org.cy/

Η υποβολή των απαντήσεών πρέπει να γίνει μέχρι τη Δευτέρα  18 Ιανουαρίου 2021 με έναν από τους δύο από  τρόπους:

(1) Συμπλήρωση και υποβολή του ερωτηματολογίου μέσω της πλατφόρμας που βρίσκεται στις ιστοσελίδες των Δήμων, στο link https://forms.gle/WCPiKwmNSNGhnnA3A.

(2) To ερωτηματολόγιο, αφού εκτυπωθεί, μπορεί να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στη διεύθυνση: Δημοτικό Μέγαρο Δήμου Πάφου, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Τ.Θ. 60032 – 8100 Πάφος (υπόψη: Αρμόδιας Λειτουργού κας Δόξας Οικονομίδου). Στην  περίπτωση αυτή παρακαλούνται οι δημότες όπως μεριμνήσουν για την παράδοση του ερωτηματολογίου στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την ημερομηνία λήξης υποβολής των Ερωτηματολογίων, τη Δευτέρα  18 Ιανουαρίου 2021. Για να το εκτυπώσετε παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

 

Newsletter Signup

* indicates required