ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΦΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ» 2020

12/02/2020

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Παφίτικου Καρναβαλιού», θα υπάρξουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Είσοδος Βασιλιά Καρνάβαλου, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Λόγω της Εισόδου στην πόλη, του «Βασιλιά  και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 05.00 μ.μ. μέχρι τις 06.00 μ.μ., η κυκλοφοριακή κίνηση θα είναι δυνατή πριν το ύψος της 1ης Απριλίου (παρά τη CYTA), κλειστή θα είναι και η  Γρηγόρη Αυξεντίου (ύψος της εισόδου της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης).  Η Ευαγόρα Παλληκαρίδη στο ύψος της Πλατείας Κέννετυ θα είναι κλειστή την ώρα της διέλευσης της πομπής (06.00 μ.μ.).

- Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Η κυκλοφοριακή κίνηση κατά την Αποκριάτικη Παρέλαση, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, από τη 01.00 μ.μ. μέχρι τις 06.00 μ.μ., δεν θα είναι δυνατή στους πιο κάτω δρόμους:

Λεωφόρος Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου “AMPHORA”), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου).

Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τους εν λόγω δρόμους και να χρησιμοποιούν άλλες κατευθύνσεις για τον προορισμό τους.

 

 

Newsletter Signup

* indicates required