Πρόσκληση για συμμετοχή σε ψηφοφορία για προτάσεις στο πλαίσιο του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού για το 2019

13/12/2018

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής προτάσεων που υπέβαλαν οργανωμένα σύνολο και πολίτες για την υλοποίηση έργων/δράσεων μέσω του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού για το 2019, έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου στο Facebook για σκοπούς ψηφοφορίας κατάλογος με τις προτάσεις οι οποίες κρίθηκαν επιλέξιμες με βάση τη βαθμολογική αξιολόγηση από τετραμελή υπηρεσιακή ομάδα.
 
Η ψηφοφορία θα αρχίσει σήμερα 13  Δεκεμβρίου και θα λήξει στις 27 Δεκεμβρίου. Το αποτέλεσμά της θα ανακοινωθεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Παρακαλώ κάνετε κλικ στις πιο κάτω προτάσεις που έχουν τεθεί στην ψηφοφορία για να μάθετε λεπτομέρειες για την κάθε πρόταση:
  1. Πλοία: Φορείς Πολιτισμού - Δημιουργία μόνιμης Ναυτικής Έκθεσης που να προβάλλει την ιστορία και τον πολιτισμό της Πάφου, με έμφαση στην περίοδο που διετέλεσε πρωτεύουσα της Κύπρου (Μιχάλης Αγαπίου και Ευαγγελία Φωτοπούλου)
  2. Το παγκάκι του Παλαμά και η αίσθηση της πόλης (Γιούλα Χατζηγεωργίου και ΄Εφη Κυπριανίδου)
  3. Διαμόρφωση του χώρου πρασίνου στην οδό Καβάλας σε πάρκο (παιδότοπο) που να εξυπηρετεί και άτομα με ειδικές ανάγκες (Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Πάφου και Round Table 7 Πάφου)
 
● Πληροφορίες: Αστέρω Μανώλη, τηλ. 26935500
Ηλεκτρ. Διεύθυνση: a.manoli@pafos.org.cy
 
 

Newsletter Signup

* indicates required