ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ STEAM ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ

29/11/2018

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/ΛΥΚΕΙΟΥ

 

Ο Δήμος Πάφου καλεί τους μαθητές των Γυμνασίων/Λυκείων της δημαρχούμενης περιοχής να διεκδικήσουν την τελευταία κενή θέση για τα μαθήματα STEAM (Eπιστήμη – Τεχνολογία – Μηχανική – Τέχνες – Μαθηματικά) - επίπεδο μέσης εκπαίδευσης ΜΟΝΟ- που διοργανώνει σε συνεργασία με την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και την υποστήριξη της εκπαιδευτικής εταιρείας Engino.

Τα εργαστήρια έχουν ξεκινήσει και διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 3.30 – 5.30 για μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ από την 28/11/2018 και θα πραγματοποιηθούν συνολικά 20 εργαστήρια. Επιπλέον στους μαθητές παρέχεται ελαφρύ γεύμα και νερό πριν από την έναρξη των εργαστηρίων, ενώ σημειώνεται ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων καθορίζεται στα 15 άτομα.

Η επιλογή του μαθητή θα γίνει σε συνεργασία με την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και των συνεργατών της, βάσει των διακρίσεών του σε σχετικούς με το αντικείμενο των εργαστηρίων επαρχιακούς, παγκύπριους ή/και διεθνείς διαγωνισμούς.

Σχετικές αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πάφου www.pafos.org.cy και της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας www.cms.org.cy , στην επιλογή ΝΕΑ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται εντύπως ή ηλεκτρονικά. Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Το κόστος διοργάνωσης καλύπτει εξ’ ολοκλήρου ο Δήμος Πάφου.

Newsletter Signup

* indicates required