ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΕΡΑΣ

29/08/2018

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας  Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη του Φεστιβάλ,  Πολιτειακών και Κρατικών αξιωματούχων, Πρέσβεων ξένων χωρών, δεκάδων φιλοξενουμένων από το εξωτερικό, αλλά και με εντυπωσιακές εκπλήξεις, ανοίγει την Παρασκευή 31 Σεπτεμβρίου, η αυλαία του 20ου Pafos Aphrodite Festival στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Η φετινή διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί μία από τις δημοφιλέστερες όπερες όλων των εποχών, το αριστούργημα του  του Gioachino Rossini «Ο Κουρέας της Σεβίλλης»,  προσλαμβάνει έναν ιδιαίτερα λαμπρό και εορταστικό χαρακτήρα, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 20 χρόνων της επιτυχημένης πορείας του θεσμού.   

 

Η παραγωγή είναι του ιταλικού οργανισμού C.I.A.L.M. - Teatro Lirico Italiano σε συνεργασία με το Θέατρο Ventidio Basso Ascoli Piceno και τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

 

Ο «Κουρέας της Σεβίλλης» ανήκει στο είδος της ιταλικής κωμικής όπερας με εύθυμη διάθεση, πλημμυρισμένο από ωραίες μελωδίες και άριες, σπιρτάδα και μουσικούς αυτοσχεδιασμούς, που υπόσχονται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο κοινό.

 

Η μετάφραση θα γίνεται ταυτόχρονα στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα μέσω υποτίτλων.

 

Για εισιτήρια και πληροφορίες, τηλέφωνο 26822218. Για online κρατήσεις www.pafc.com.cy.

Τιμές των εισιτηρίων: €25, €40, €50 και €70.

Newsletter Signup

* indicates required