ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EU JAPAN FEST

29/06/2017

Τη συνέχιση της συνεργασία της Πάφου με τον Ιαπωνικό Οργανισμό EU JAPAN FEST και μετά το 2017,  συζήτησαν και συμφώνησαν σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Nobuyuki Koga.

 

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, οι κύριοι Φαίδωνος και Koga συζήτησαν επίσης τρόπους συνεργασίας των δύο πλευρών στον τομέα του τουρισμού, καθώς οι Ιάπωνες φιλοξενούμενοι εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον να ωφεληθούν από την κυπριακή τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα αυτό.    

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν ακόμη στην πρόταση του Δημάρχου Πάφου για συνάντηση μεταξύ των διοργανωτών ταξιδιων των δύο χωρών, ώστε να προωθηθούν στις αντίστοιχες αγορές ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα, που θα περιλαμβάνουν για τους Ιάπωνες και χώρες της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου. 

 

Της ιδιαίτερης συνάντησης στο Γραφείο Δημάρχου, παρουσία και του Προέδρου του Πάφος 2017 Δρα Χρίστου Πατσαλίδη, ακολούθησε σύντομη εκδήλωση με επίσημους χαιρετισμούς και ανταλλαγή δώρων μεταξύ του κ. Φαίδωνος και του κ.  Koga, στην παρουσία των μελών του διεθνώς φημισμένου «Yamato Taiko Drum Ensemble» - οι περίφημοι Γιαπωνέζοι Τυμπανιστές-, οι οποίοι θα δώσουν παράσταση την Παρασκευή, στο πλαίσιο του Πάφος 2017.

 

Το EU JAPAN FEST είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες της Ιαπωνίας με στόχο τη σύσφιγξη των σχέσεων της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου με την Ευρώπη, μέσω του Πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός στηρίζει και χρηματοδοτεί σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στις εκάστοτε Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης   

 

Newsletter Signup

* indicates required