Διευθετήσεις για την πληρωμή τελών και φόρων του Δήμου Πάφου

27/12/2017

Ο Δήμος Πάφου πληροφορεί το κοινό για τις εξής διευθετήσεις σε σχέση με την πληρωμή δημοτικών τελών και φόρων :

 

1.   Η προθεσμία πληρωμής της επαγγελματικής άδειας (επαγγελματικού φόρου), της άδειας επαγγελματικής στέγης και του τέλους αποκομιδής σκυβάλων του έτους 2017 για τα επαγγελματικά υποστατικά, παρατάθηκε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018. Η διευθέτηση ισχύει τόσο για τις πληρωμές που γίνονται στα Γραφεία του Τμήματος Οικονομικών όσο και για τις πληρωμές που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (www.pafos.org.cy), καθώς επίσης και για τις πληρωμές μέσω ταχυδρομικών επιταγών που θα ταχυδρομηθούν  μέχρι και τις 31.1.2018.

 

2.   Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία πληρωμής του τέλους αποκομιδής σκυβάλων των οικιακών υποστατικών για το 2017, παρατάθηκε μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

 

3.   Η πληρωμή των εν λόγω τελών και φόρων στα Γραφεία του Τμήματος Οικονομικών (γωνία Μιχαήλ Κυπριανού και Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου ) γίνεται από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 1.30 μ.μ.

 

4.   Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη των υπό αναφοράν προθεσμιών πληρωμής, θα επιβάλλεται στα πληρωτέα ποσά προσεπιβάρυνση 10% σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

 

Ο Δήμος Πάφου προτρέπει τους επηρεαζόμενους όπως φροντίσουν για την έγκαιρη πληρωμή των υποχρεώσεών τους προς αποφυγήν αχρείαστης ταλαιπωρίας και οικονομικής επιβάρυνσης.  Για συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Οικονομικών του Δήμου, τηλ. 26950572.

 

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος Πάφου εύχεται σε όλους τους δημότες και τις δημότισσές του κάθε καλό στο Νέο ΄Ετος 2018.

Newsletter Signup

* indicates required