ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

22/12/2017

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ:

Η ΠΟΛΗ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

 

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους απευθύνω προς τους δημότες της Πάφου και τους πολίτες τις επαρχίας μας τις καλύτερές μου ευχές για υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

 

Τις Άγιες τούτες μέρες, τις μέρες της ελπίδας και της αγάπης,  αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον καθένα σας ξεχωριστά και να τον διαβεβαιώσω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα για μια καλύτερη πόλη, για μια ευημερούσα Πάφο, στην οποία  ο πολίτης θα χαίρεται να ζει και να δημιουργεί.

 

Τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν και η πόλη εισήλθε οριστικά σε πορεία ανόδου. Το επίτευγμα της τελευταίας τριετίας επιβάλλει αλλαγές και τομές στους τομείς που επηρεάζουν την ανάπτυξη και την ευημερία αυτής της πόλης. Σήμερα, χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο που ανάμεσα στα άλλα, θα δημιουργεί τομείς σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία, αξιοποιώντας επιστημονικό δυναμικό της πόλης και της χώρας μας, ενώ θα δίνει συνέχεια στην πολιτιστική αναγέννηση της Πάφου. Αυτό είναι το όραμά μας για τα χρόνια που ακολουθούν και σε αυτό το δρόμο θα βαδίσουμε.

 

Με την ευχή και την προσδοκία, όπως το νέο έτος φέρει την πολυπόθητη λευτεριά και επανένωση της πατρίδας μας, στο πλαίσιο μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του εθνικού μας προβλήματος, εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος.

Newsletter Signup

* indicates required