ΒΑΦΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ

09/05/2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«ΒΑΦΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ»

ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ

 

Ο Δήμος Πάφου, συνεχίζοντας και εντείνοντας τις προσπάθειές του για μια ευπρεπή, καθαρή και λειτουργική πόλη, ανακοινώνει την επαναπροκήρυξη του προγράμματος  "Βάφω το σπίτι μου, καθαρίζω την γειτονιά μου, ομορφαίνω την πόλη μου".

 Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι δημότες Πάφου των οποίων τα σπίτια παρουσιάζουν εξωτερική εμφάνιση που χρήζει βαφής, αφού υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Στους ενδιαφερόμενους, των οποίων οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν και εγκριθούν,  ο Δήμος Πάφου θα προσφέρει δωρεάν ποσότητα μπογιάς λαμβάνοντας βεβαίως υπόψη την συνολική επιφάνεια του σπιτιού που χρήζει βαφής.

Η μισή ποσότητα της συνολικά απαιτούμενης μπογιάς θα παραχωρείται στην αρχή του έργου, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα κατά τη συνέχιση των εργασιών. 

Τα εργατικά θα αναλαμβάνονται εξ’ ολοκλήρου από τον ιδιοκτήτη της οικίας, ενώ το χρώμα της βαφής θα συμφωνείται εκ των προτέρων με βάση τα δεδομένα της κάθε περιοχής. 

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το έργο δεν αρχίσει ή δεν ολοκληρωθεί μέσα στη καθορισμένη περίοδο ή το βάψιμο δεν θα είναι ικανοποιητικό, ο Δήμος θα έχει το δικαίωμα να απαιτήσει αποζημιώσεις, ανάλογες με το κόστος της μπογιάς που είχε παραχωρηθεί.

 

Αιτήσεις οι οποίες θα υποβληθούν ομαδικά για μια συγκεκριμένη γειτονιά, θα τυγχάνουν προτεραιότητας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις φόρμες των αιτήσεων  από την ιστοσελίδα του Δήμου Πάφου www.pafos.org.cy ή από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Πάφου, στο Δημοτικό Μέγαρο, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Newsletter Signup

* indicates required