ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

31/07/2017

Ο Δήμος Πάφου συμμετέχει φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη.

 

Η εν λόγω δράση αποσκοπεί στην προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό, στη φυσική δραστηριότητα και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής. Η εβδομάδα  αφιερώνεται σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Αποσκοπεί στη συμμετοχή μεμονωμένων ατόμων, δημόσιων αρχών και εκπροσώπων του αθλητικού κινήματος, των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πάφου διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση με τίτλο: «Αθλητικό Χωριό - Δοκίμασε και Μάθε το Άθλημα που σου ταιριάζει», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης μας και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε Αθλητικά Σωματεία και Οργανώσεις, σε ιδιωτικά Γυμναστήρια, όπως και σε εταιρείες διάθεση αθλητικών προϊόντων όπως συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2017, στην αρμόδια λειτουργό του Δήμου κ. Άντρη Χριστοδουλίδου – Τσαρτσάλη στο τηλ. 26822854.

Newsletter Signup

* indicates required